nyilászáró akció
Kezdőlap Linkajánló Kapcsolat
Kezdölap Nyílászáró termékek Árak AkciókSzolgáltatások Szolgáltatások TelephelyekReferenciák Referenciák
Müanyag ablak

Műanyag nyílászárók

ablak és erkélyajtó szerkezetek

Választható nyílászáró / ablak szerkezetek:

Gealan 8000 6 kamrás szerkezetű ablak és erkélyajtó

Ablak profil gealan

6 légkamrás műanyag ablak. Az ablak attraktív  designja azonnal megragadja a vásárlót, lekerekített,   lágy   vonalvezetéssel tervezett nyílászáró. A Gealan 8000 profilú ablak kiemelkedő hőszigetelési tulajdonsággal rendelkezik a hat kamrakialakítás miatt a tok és a szárny esetében is, továbbá nagyon jó stabilitás a nagyméretű acélmerevítés miatt a tokban illetve a szárnyban.

>>> Tovább a Gealan 6 kamrás műanyag ablakhoz >>>

Realtherm Optimum 5 kamrás szerkezetű ablak és erkélyajtó

Ablak profil decco

Az Optimum rendszer kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. A nyílászáró kedvező ár-érték aránya miatt nagyon keresett, karcsú formatervezésének köszönhetően pedig a legigényesebb esztétikai követelményeknek is megfelel.

>>> Tovább a Realtherm Optimum 5 kamrás műanyag ablakhoz >>>

Realtherm Balance 6 kamrás szerkezetű ablak és erkélyajtó

Ablak profil decco

A Balance nyílászáró rendszer környezetvédelmi, formatervezési, és funkcionalitási szempontból egyaránt ideális választás. Megfelel a korszerű épületekkel szemben támasztott legszigorúbb követelményeknek is. A negyvenféle színes fóliának köszönhetően bármilyen színigényt teljesíteni tudunk, legyen szó matt, netán különleges fémhatású küllemmel bíró nyílászárókról.

>>> Tovább a Realtherm Balance 6 kamrás műanyag ablakhoz >>>

Realtherm Evolution 6 kamrás szerkezetű ablak és erkélyajtó

Ablak profil decco

Az evolution nyílászárók a hőszigetelő értékeket tekintve a piac jelenlegi csúcsterméke. A kiváló hőszigetelési tulajdonságok mellett az ablakok nagy szín- és formaválasztékban is elérhetők. Az ablakokra felszerelhető alumíniumburkolat - amelyet utólag is felhelyezhetünk a keretekre - valódi fémhatást kölcsönöz az ablakoknak.

>>> Tovább a Realtherm Evolution 6 kamrás műanyag ablakhoz >>>

KBE Comfort 5 kamrás szerkezetű ablak és erkélyajtó

Ablak profil KBE Comfort

A német KBE konszern Európa egyik vezeto profilgyártója. A folyamatos termékfejlesztés biztosítja a muanyag ajtó- és ablakprofiljaik kiváló minoségét. A megnövelt felületű külső és belső ütköző tömítés biztosítja az ablakszárnyak és tokok közötti szigetelést és védelmet. Modern szellőzőrendszerrel ellátott ablaktípus.

A 7Omm-es KBE COMFORT műanyag ablak a szögletes és ives üvegezőlécek használatának köszönhetően beleillik minden homlokzati megoldásba és annak díszévé válik.

>>> Tovább a Comfort 5 kamrás műanyag ablakhoz >>>

KBE Modern 5 kamrás szerkezetű ablak és erkélyajtó

Ablak profil KBE Modern

A német KBE konszern Európa egyik vezeto profilgyártója. A folyamatos termékfejlesztés biztosítja a muanyag ajtó- és ablakprofiljaik kiváló minoségét. A megnövelt felületű külső és belső ütköző tömítés biztosítja az ablakszárnyak és tokok közötti szigetelést és védelmet. Modern szellőzőrendszerrel ellátott ablaktípus.

A 7Omm-es KBE MODERN műanyag ablak ideális választás minden épületbe.

>>> Tovább a Comfort 5 kamrás műanyag ablakhoz >>>

KBE 88+ 6 kamrás szerkezetű ablak és erkélyajtó

Ablak profil KBE 88+

A 88mm-es KBE 88+ műanyag ablak a legmagasabb hőszigetelési igényeket is kielégíti. Passzívház rendszerű épületekbe is választható ultramodern nyílászáró, a Német KBE profilgyártó cég legújabb terméke.

>>> Tovább a Comfort 5 kamrás műanyag ablakhoz >>>

Veka Brill 5 kamrás szerkezetű ablak és erkélyajtó

Ablak profil veka brill

A Brill ablak nevéhez méltóan profiljában esztétikus. klasszikus kontúrok, finom él lekerekítések fedezhetők fel, höszigetelés szempontjából ez az ablak az egyik legmegbízhatóbb termék.

>>> Tovább a Brill 5 kamrás műanyag ablakhoz >>>

Veka Zafír 5 kamrás szerkezetű ablak és erkélyajtó

Ablak profil veka zafir

A 2012-es évben elsősorban vevőink igényeire tervezve bevezettünk egy újabb 5 légkamrás műanyag ablakot. Ezzel a 3 légkamrás műanyag ablakok időszakának már véget vetettünk és 3 különböző 5 légkamrás műanyag ablakot kínálunk alapmodellként.

>>> Tovább a Zafír 5 kamrás műanyag ablakhoz >>>

Fenstherm prémium ablak, passzívház ablak és erkélyajtó

Ablak profil veka premium

A Fenstherm Prémium passzívház ablakok és erkélyajtók legfontosabb jellemzői: Beépítési mélység: 90 mm, középtömítés vízgáttal, a tokba polisztirol tömítés rendelhető, elegáns, finoman lekerekített szárnykialakítás, horganyzott acélmerevítés, párkányfogadó alaptartozék...

>>> Tovább a Fenstherm prémium passzívház ablakokhoz >>>

Érvek, melyek az ablakaink mellett szólnak

  • Ablakaink esztétikai, biztonsági, technikai, valamint ár tekintetben is előkelő helyet foglalnak el a nemzetközi termékpalettán.
  • Az általunk forgalmazott műanyag nyílászárók szerelvényei is világszínvonalú gyártók termékei.
  • A ablakaink gyártósora a legmodernebb technológiát alkalmazza a gyártás során, így a minőség méltán magasszintű.
  • Munkatársaink mind azon dolgoznak, hogy az Ön otthona az ajtók és ablakok tekintetében is megfeleljen az elvárásoknak.

Kifutott, már nem forgalmazott termékek

Veka 3 kamrás szerkezetű ablakok és erkélyajtók

Ablak profil veka

Az Veka ablakok, erkélyajtók megjelenésében a célszerűség dominál, párosulva a Német precizitással tervezett műszaki tartalommal. A masszív profil kialakítás, a mérnöki pontossággal megalkotott profilgeometria egyaránt alkalmassá teszi a különösen nagy igénybevételnek kitett helyeken, és az igényesen kialakított családi házak környezetében történő beépítésre is.

>>> Tovább a Veca 3 kamrás ablakokhoz >>>

 

Classic 3 kamrás ablak és erkélyajtó

Ablak profil classic

A Classic típusú ablak minden építészetí stílus technológiájához illeszkedik. A Classic ablakok és erkélyajtók készülnek...

>>> Tovább a Classic 3 kamrás ablakokhoz >>>

Veka 5 kamrás szerkezetű ablak és erkélyajtó

Ablak profil

A Veka ablak nevéhez méltóan profiljában esztétikus. klasszikus kontúrok, finom él lekerekítések fedezhetők fel, höszigetelés szempontjából ez az ablak az egyik legmegbízhatóbb termék...

>>> Tovább a Veka 5 kamrás ablakokhoz >>>

Arcade 5 kamrás szerkezetű ablak és erkélyajtó

Ablak profil arcade

A nyílászárók UV álló és szín stabilizátorral ellátott keményített, ütésálló, felhasználó-és környezetbarát PVC profilból készülnek. Az ablak egyszerű tisztántartását a gondosan megtervezett felületek, formák biztosítják. Az Arcade típusú ablak hozzájárul a fűtési energia megtakarításához, valamint csökkenti a külső zajokat, ezáltal éhetőbb környezetet teremt az Ön lakásában...

>>> Tovább az Arcade 5 kamrás ablakokhoz >>>

 

Elegant 5 kamrás szerkezetű ablak és erkélyajtó

Ablak profil elegant

Az Elegant műanyag ablak a szögletes és ives üvegezőlécek használatának köszönhetően beleillik minden homlokzati megoldásba és annak díszévé válik...

>>> Tovább az Elegant 5 kamrás ablakokhoz >>>

Alumínium borítású műanyag ablak és erkélyajtó

Ablak profil

Az alumínium borítás a Classic (3 légkamrás), az Elegant (5 légkamrás) és a Diamond (7 légkamrás) típusú műanyag ablakokra tehető rá. Az alumínium borítású ablak legfontosabb jellemzői...

>>> Tovább az Alumínium borítású műanyag ablakokhoz >>>

Diamond 7 kamrás szerkezetű ablak és erkélyajtó

Ablak profil

A nyílászárók UV álló és szín stabilizátorral ellátott keményített, ütésálló, felhasználó-és környezetbarát PVC profilból készülnek. Az ablak egyszerű tisztántartását a gondosan megtervezett felületek, formák biztosítják. A Diamond típusú ablak hozzájárul a fűtési energia megtakarításához, valamint csökkenti a külső zajokat, ezáltal éhetőbb környezetet teremt az Ön lakásában...

>>> Tovább a Diamond 7 kamrás ablakokhoz >>>

Decco 6 kamrás szerkezetű ablak és erkélyajtó

Ablak profil decco

A 2012-es évben bevezettünk egy újabb 6 légkamrás műanyag ablakot. A 6 légkamrás lenygel Decco ablakok kítűnő minőséget jelentenek a nyílászáró piacon.

>>> Tovább a Decco 6 kamrás műanyag ablakhoz >>>


Telephelyeink:

Budafok, XXII. kerület, Nagytétényi út 60. - Újpest, IV. kerület, Váci út 81.

Minden egy helyen: ablak ajtó nyílászáró


GYORSMENÜ: ablakok :: ajtók :: beltéri ajtó :: aluminium nyilászáró :: muanyag ablak :: tetosik ablak :: redony - reluxa