nyilászáró akció
Kezdőlap Linkajánló Kapcsolat
Kezdölap Nyílászáró termékek Árak AkciókSzolgáltatások Szolgáltatások TelephelyekReferenciák Referenciák

Cégünkről

Cégünket több éves, az építőiparban és a nyílászáró kereskedelemben felső vezetői pozíciók hosszú távú betöltése által szerzett teljes körű tapasztalata, a piac kiváló ismerete és a kialakult kapcsolatkörünk okán alapítottuk, abból a célból, hogy megélhetést biztosítsunk családunknak.

A kereskedelmi és üzletvezetés célja, hogy minél kevesebb céges költségre odafigyelve, és ennek eredményeképpen egy nagyon jó árszinten tudjuk kínálni termékeinket, különös tekintettel arra, hogy ez a költségoptimalizáló szemlélet a megbízhatóság és a szakértelem rovására ne menjen. Beszállítói körünk, munkatársaink és alvállalkozók kialakításánál külön figyeltünk arra, hogy olyan emberekkel, cégekkel álljunk kapcsolatba, akik stabil háttérként tudják erősíteni vállalkozásunk vásárlóközpontú magatartását.

Legfőbb célunk az értékesítésben az, hogy szakértelmünk segítségével azt kínáljuk és adjuk el Önnek, amire Önnek valóban szüksége van, és költségkerete is megengedi. Fontosnak tartjuk, hogy tapasztalataink és megbízható szolgáltatásaink segítségével a lehető legkönnyebben tegyük elviselhetővé Önnek az építkezése vagy felújítása során képződő fáradalmait, izgalmait.

Egy ablak értékesítésétől a többszintes irodaház beépítéséig - saját járműparkkal és minősített beépítőkkel - mindent teljesítünk. Raktáronként több szabványméretű műanyag ablakot, bejárati- és erkélyajtót, valamint fa beltéri ajtót tartunk, így vásárlóinkat és viszonteladóinkat a lehető leghamarabb ki tudjuk szolgálni.

Minden évben arra törekszünk, hogy kedvező árainkkal és készséges, vásárlóközpontú hozzáállásunkkal kivívjuk vevőink elégedettségét és bizalmát, megkönnyítve ezzel is az építkezések fáradtságait.

Forgalmazott termékeink

Bármely kérdésével forduljon hozzánk bizalommal, és keresse az Önhöz legközelebb eső üzletünket, ahol személyesen vagy telefonon munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére:

Telephelyeink, mintaboltjaink

Áron Ház Kft
Központi email: info@aronhaz.hu

Budafok, XXII. kerület, Nagytétényi út 60. - bemutatóterem
Telefon: +36 1 226 1131
Mobil: +36 20 504 6160

Újpest, IV. kerület, Váci út 81. - bemutatóterem
Telefon: +36 1 215 0728
Mobil: +36 20 317 9100

Budafok, XXII. kerület, Vöröskereszt utca 4. - raktár
Mobil: +36 20 296 2202

ÁLLÁSAJÁNLAT

Aktuális állásajánlatunkat itt találja


Telephelyeink:

Budafok, XXII. kerület, Nagytétényi út 60. - Újpest, IV. kerület, Váci út 81.

Minden egy helyen: ablak ajtó nyílászáró


GYORSMENÜ: ablakok :: ajtók :: beltéri ajtó :: aluminium nyilászáró :: muanyag ablak :: tetosik ablak :: redony - reluxa