nyilászáró akció
Kezdőlap Linkajánló Kapcsolat
Kezdölap Nyílászáró termékek Árak AkciókSzolgáltatások Szolgáltatások TelephelyekReferenciák Referenciák
Redöny, reluxa, szúnyogháló

Árnyékolástechnika

redőnyök, szúnyogháló

A redőny és szúnyogháló árlista itt tekinthető meg

A redőny legfontosabb jellemzői:

Redőnyszerkezet

Szinterezett alumínium, vagy lindab redőnydoboz, vakolható kivitelben is, külső mini-tokos alumínium, felső müanyag tokos redőnydoboz, alumínium, vagy műanyag redőnylábbal az adott színben. Alapszín: fehér.

Lamella

Purhab szigetelésű műanyag, vagy aluminium lamellák alliterezve (összekapcsolva), alumínium záróléccel.

Kényelem

A redőnyök készülhetnek motoros működtetéssel, távirányítással is ebben az esetben az alumínium lamelláknál használatos feltolásgátló 100% biztonságot nyújt.

Integrált szúnyogháló rendszerek

Dupla lefutósínnel, kefés végzáróval, gyárilag egybeépített redőnnyel. Szúnyogháló: Rovarhálóinkat részletesen a szunyoghalok.info oldalon találja.

Garancia

1 év gyártói szavatossággal, ezen belül 1 év jótállással szakszerű beépítés esetén.

Méretezés

Egyedi falnyílás kialakításoknál, külső oldali utólagos falszigetelés és lépcsős áthidalás esetén kérje munkatársunk segítségét a redőny-méretezés és a nyílászáró-méretezés egyeztetése érdekében!

Beszerelés

Beépített nyílászárókhoz utólag történő redőny, reluxa, rovarháló felszerelése kézi vagy motoros működtetéssel. Redőnyelőkészítéshez szükséges toktoldók alkalmazása javasolt a kényelmes működtetés és esztétikus megjelenés céljából. Meglévő, régi redőny visszaszerelését csak külön árnyékolás-technikai szakember felmérése alapján vállalunk, előre nem biztosítjuk az eredeti helyreállítását.

Redőny választékunkból:

Az oldalon található termékek - redőny és szúnyogháló - megvásárolhatók az Áron Ház Kft szaküzleteiben. A redőny és szúnyoghálók árait megtalálhatja árlistáinkon, vagy érdeklődjön személyesen vagy emailben kereskedőinknél.

Számtalan termékünket kínáljuk AKCIÓS áron. Az AKCIÓS ajtókat és ablakokat itt találja. Ha nyílászáró vásárlás előtt áll keressen fel bennünket szaküzletünkben!


Telephelyeink:

Budafok, XXII. kerület, Nagytétényi út 60. - Újpest, IV. kerület, Váci út 81.

Minden egy helyen: ablak ajtó nyílászáró


GYORSMENÜ: ablakok :: ajtók :: beltéri ajtó :: aluminium nyilászáró :: muanyag ablak :: tetosik ablak :: redony - reluxa