nyilászáró akció
Kezdőlap Linkajánló Kapcsolat
Kezdölap Nyílászáró termékek Árak AkciókSzolgáltatások Szolgáltatások TelephelyekReferenciák Referenciák
Müanyag ablak

Műanyag ablak és ajtó

GEALAN - 6 kamrás ablakszerkezetek

A műanyag ablak árlista itt tekinthető meg.

A Gealan ablak legfontosabb jellemzői:

Az ablak attraktív  designja azonnal megragadja a vásárlót, lekerekített,   lágy   vonalvezetéssel tervezett nyílászáró. A Gealan 8000 profilú ablak kiemelkedő hőszigetelési tulajdonsággal rendelkezik a hat kamrakialakítás miatt a tok és a szárny esetében is, továbbá nagyon jó stabilitás a nagyméretű acélmerevítés miatt a tokban illetve a szárnyban. A nyílászáró jól tisztítható a nagyméretű falcokban is és választás szerint vagy szögletes szárnnyal szögletes üvegléccel vagy eltolt síkú szárnnyal íves üvegléccel is rendelhető.

Alapfelszereltségként: hibás működés gátló, kiemelés gátló, huzatbiztosító

Az ablakok műszaki paraméterei

Légkamrák száma: 6
Beépítési mélység: 74 mm
Profil falvastagság: 3 mm

A szerkeztre ható csavaró, nyíró és hajlító erők - 30%-kal jobb ellenállást biztosítanak a Pl-GEO horganyzott acélbetétek, mint az átlagos merevítések. Így a szerkezetek: statikailag stabilabbak, szilárdabbak, pontosabban illeszkednek a záródások és a gurnitömítések; hatékonyabb a hőszigetelés.

Üvegezés

Alapesetben 24 mm-es,   2 rétegű  üvegezéssel Ug = 1.0 W/2K hőszigeteléssel. Rendelhető   36 mm-es, 3 rétegű üvegezéssel, Ug = 0.65 W/m2K hőszigeteléssel. Ez kitűnően alkalmazható passzív házak építéséhez is.

A Gealan nyílászárók esetében akár Uw=0.77 (hőátbocsátási tényező) érték is elérhető, amely garancia az eredményes megtakarításra. A Gealan nyilászáró választásával biztosította lakás kellemes hőérzete, a kontrollált energiafelhasználás, a kőitségcsökkentés és környezetvédelem.

Vasalat

A Gealan ablakok alapfelszerelésként tartalmazzák a legfontosabb
vasalati elemeket:

- Roto NT vasalatrendszer
- Hibásműködés-gátló: célja, hogy az ablakszárny nyitott állapotában a kilincset ne lehessen elforditani, mivel ez egyszerre bukást és nyílást eredményezhet.
- 3D állítható sarokpánt: ablakszárny-beállítási lehetőség minden irányban.
- Kiemelésgátló biztonsági záródarab: megakadályozza az ablakszárny leemelését.
- Résszellőző: otthonának biztonságos szellőztetéséért felel távolléte esetén is.

Hőszigetelés

Az energiahatékony eredmények a nyílászárók eseteben több tényezőtől is függenek:
keretszerkezet tömítés és körbezárási pontosság, a nyílászáró fénymérete, üvegtábla típusa, üvegszerkezet rétegszáma, üvegszerkezet távtartó, gáztöltés, hővisszaverő réteg, szakszerű beépítés.

Színválasztás

19 színben fóliázható.

Egyedi és stílusos dekorfóliák, számtalan kombinádós lehetőséggel. Homogén, nagy kültéri tartósságú színek acryl felületi kivitelhen. Környezetbarát technológia, (újrafeldolgozhatóság). Egyszerű tisztántartás.

Méretek és szerkezetek

Szabvány vagy egyedi méretekben egyaránt.

Álosztó, tokosztó, szárnyosztó

Műanyag és réz egyedi megoldások több méretben.

Párkányfogadó

Párkányfogadóval vagy anélkül, díjmentesen szerelve.

Kiegészítő elemek

Takarólécek, toldók, sorolók.

Kilincs

Nagy tartósságú színezett színes és fehér (elektrosztatikus porfestett) kivitelekben rendelhető. Minden típusa antiallergén (nem tapadnak meg a felületén a baktériumok). Speciális felületi kezelésének (Hoppe Resista) köszönhetően ellenáll a kültéri és beltéri környezeti hatásoknak (eső, hó, izzadtság), melyre a gyártó 10 év garanciát vállal. Puha textillel könnyedén tisztítható.

Hangszigetelés

A Gealan ablakok fokozottan alkalmasak a környezeti zajok kiszűrésére.
Különleges zajterhelési elvárásoknak (egészen 47dB) megfelelően is
kialakíthatóak szerkezeteink. Üvegtípus választékunkkal akár a teljes
zajszennyezés megszüntetése is elérhető.

Szállítási határidő

A rendeléstől számított 3-4 hét.

Az oldalon található termékek - gealan műanyag ablak - megvásárolhatók az Áron Ház Kft szaküzleteiben. A gealan műanyag ablakok árait megtalálhatja árlistáinkon, vagy érdeklődjön személyesen vagy emailben kereskedőinknél.

Számtalan termékünket kínáljuk AKCIÓS áron. Az AKCIÓS ajtókat és ablakokat itt találja. Ha nyílászáró vásárlás előtt áll keressen fel bennünket szaküzletünkben!

Müanyag ablak

müanyag ablakokkal felszerelt épület
Telephelyeink:

Budafok, XXII. kerület, Nagytétényi út 60. - Újpest, IV. kerület, Váci út 81.

Minden egy helyen: ablak ajtó nyílászáró


GYORSMENÜ: ablakok :: ajtók :: beltéri ajtó :: aluminium nyilászáró :: muanyag ablak :: tetosik ablak :: redony - reluxa