nyilászáró akció
Kezdőlap Linkajánló Kapcsolat
Kezdölap Nyílászáró termékek Árak AkciókSzolgáltatások Szolgáltatások TelephelyekReferenciák Referenciák
Müanyag ablak

Műanyag nyílászáró

KBE 88+, 6 kamrás műanyag ablak szerkezetek

A műanyag ablak árlista itt tekinthető meg.

A legmagasabb minőségű ökológikus PVC-ből készült 6 kamrás hiper energiatakarékos, 88mm beépítési mélységü ablakok. Az Energy Line
88 mm-es ablakok a tökéletes esztétika, a rendkívüli technikai paraméterek és az optimális árak ötvözetét jelentik. Ezeket az ablakokat az emelkedő energiamegtakarítási igényre és azokra az emberekre gondolva hoztuk létre, akik szeretnék a házuk fütési kültségeit Jelentősen csökkenteni.

A 88+ ablak legfontosabb jellemzői:

Az új 88mm-es KBE 88+ műanyag ablak extra hőszigeteléssel rendelkezik!

Az ablakok műszaki paraméterei

A 88 mm beépítési mélységű ablak rendszer és a kamrák optimális elrendezése az élmezőnybe helyezi a KBE 88+ műanyag ablakokat.
Beépítési mélység: 88 mm

Magas teherbírás

A láthatatlan, belső statikus merevítés, valamint a profilok jobb hegesztési paraméterei és e ősebb kapcsolódásai biztosítják a magasabb teherbírást.

Színek

A fautánzatú fóliák széles választé kának köszönhetően a homlokzatok belső terek tervezésénél csak fantázia szabhat határokat.

Üvegezés

THERMOLINE 1,0 (k=1,0) üvegrendszer, megnövelt hőszigetelésű tulajdonságokkal, zavaró sötét visszatükröződés nélkül, mely mentes az un. "koszos függöny" hatástól.

Vasalat

Roto NT vasalat. Ezüst színű, gazdagon felszerelt, egészében szabályozható vasalat, rejtett szorítókkal, hibás működtetésgátlóval, huzatzárral és szárnyemelővel.

Gumitömítés

Szürke színben.

Színválasztás

Fehér alapszínben. Színfelár árlista szerint.

Méretek és szerkezetek

Szabvány vagy egyedi méretekben egyaránt.

Álosztó, tokosztó, szárnyosztó

Műanyag és réz egyedi megoldások több méretben.

Párkányfogadó

Párkányfogadóval díjmentesen szerelve.

Kiegészítő elemek

Takarólécek, toldók, sorolók.

Szállítási határidő

A rendeléstől számított 3-4 hét.

Az oldalon található termékek - kbe műanyag ablak - megvásárolhatók az Áron Ház Kft szaküzleteiben. A kbe műanyag ablakok árait megtalálhatja árlistáinkon, vagy érdeklődjön személyesen vagy emailben kereskedőinknél.

Számtalan termékünket kínáljuk AKCIÓS áron. Az AKCIÓS ajtókat és ablakokat itt találja. Ha nyílászáró vásárlás előtt áll keressen fel bennünket szaküzletünkben!

Müanyag ablak

Telephelyeink:

Budafok, XXII. kerület, Nagytétényi út 60. - Újpest, IV. kerület, Váci út 81.

Minden egy helyen: ablak ajtó nyílászáró


GYORSMENÜ: ablakok :: ajtók :: beltéri ajtó :: aluminium nyilászáró :: muanyag ablak :: tetosik ablak :: redony - reluxa